Informatie

Bestellen - Verzenden

Betalen - Retourneren

Bestellen en leveren

Heb je een vraag of wil je iets bestellen voor je baby of kindje, vul dan de gegevens op het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op en versturen door heel Nederland en de Benelux.

Omdat wij alles op maat laten maken, moeten wij de dekentjes bestellen. De levering gebeurt echter zo snel mogelijk. Wij geven bij de bevestiging van de bestelling aan hoe lang de levertijd is. Producten die op voorraad zijn worden binnen 24 uur na ontvangst van de betaling door ons verzonden. Wij versturen onze pakketjes via PostNL.

 

Betalen

Betalen kan veilig via Ideal. Maar ook door het vooraf over te boeken.

Natuurlijk kun je ook betalen aan de postbode. In dat geval leveren we onder rembours.

 

Retourneren

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat ja het bestelde artikel hebt ontvangen. Je maakt gebruikt van het herroepingsrecht als je ons schriftelijk per post of per e-mail d.m.v. het herroepingsformulier op de hoogte stelt van de herroeping.

 

Onze adresgegevens zijn

Babygezondslapen.nl

Beatrixpark 24a 7101 BN  WINTERSWIJK

info@babygezondslapen.nl

 

Wij sturen je zo spoedig mogelijk per e-mail een ontvangstbevestiging van de herroeping.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je herroeping te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je de betaling die je tot dat moment hebt gedaan incl. verzendkosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte van de herroeping zijn gesteld, terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de artikelen hebben ontvangen. Ontvangen artikelen dient u niet later dan 7 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt meegedeeld terug te sturen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen, die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Dus indien het product nog in de originele nieuwstaat is, met eventuele kaartjes er nog aan en in de originele verpakking (onbeschadigd), dan kun je deze binnen 14 dagen terugsturen. Uitzondering hierop zijn producten, die speciaal op maat gemaakt zijn. Deze worden niet teruggenomen, net als producten waarbij hygiëne een rol spelen. Als je je retourzending ongefrankeerd aan ons terugstuurt, houden wij de door PostNL in rekening gebrachte kosten en de boete in op het bedrag wat wij aan je terugstorten. Raakt de retourzending zoek, dan is dit voor eigen risico tot het moment dat het bij ons ontvangen wordt.

 

Het retouradres is:

Babygezondslapen.nl

Beatrixpark 24a 7101 BN  WINTERSWIJK

 

Retour gestuurde artikelen die niet aan de voorwaarden voldoen

Deze artikelen nemen wij wel in ontvangst, maar wij houden ons het recht voor om de kosten hiervoor in te houden op het bedrag, dan wel het artikel te weigeren. Wij gaan in overleg om het artikel terug te sturen, nadat de verzendkosten hiertoe zijn overgemaakt. Dat hoeft niet, in dat geval wordt het artikel gedoneerd aan een goed doel. Wanneer het artikel na retourzending niet aan de voorwaarden voldoet: gewassen, beschadigd, een vlekje, nemen wij het niet terug. Zorg er altijd voor dat het retourpakket netjes verzorgd teruggaat.

 

Wanneer een product bij ontvangst beschadigd is

Er kan altijd iets aan onze aandacht ontsnapt zijn. Controleer daarom bij aankomst of het product goed is. Is dit niet het geval neem dan zo snel mogelijk per mail contact met ons op.

Indien je geen melding maakt van een beschadiging bij ontvangst, dan ligt het risico bij jou. Wij kunnen dan nl. niet meer controleren of het defect door onze fout of door het verzenden komt. Vanaf het moment dat je het product hebt ontvangen, ligt de verantwoordelijkheid hiervoor wettelijk gezien bij jou. Controleer daarom bij ontvangst de artikelen.

 

Retourtermijn is niet probeertermijn

Retourneren van producten binnen 14 dagen betekent niet dat je de producten 14 dagen mag uitproberen. Dus het retourneren van artikelen kan alleen als je aan bovengenoemde voorwaarden voldoet.

 

Herroepingsformulier

 

Wij zijn wettelijk verplicht om je te wijzen op het recht op herroeping.

Met dit formulier kun je aan ons kenbaar maken dat je gebruik wilt maken van dit recht.

Aan: Babygezondslapen.nl

         Beatrixpark 24a           7101 BN  WINTERSWIJK

         info@babygezondslapen.nl

 

Ik deel u hierbij mee dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende artikel(en) herroep:

 

 

Klantgegevens

Aan het verzenden...

Fout bij verzenden

Formulier ontvangen

Artikelen

Wij verzoeken je vriendelijk het contactformulier volledig in te vullen.

 

Voor onze leveringsvoorwaarden klik hier.

Contact:
Beatrixpark 24a
7101 BN  WINTERSWIJK
Tel (085) 111 97 34
info@babygezondslapen.nl

babygezondslapen.nl © 2015 | Onderdeel van Kuipers Wolrijk - K.v.K. 53376021 | ®DESIGN XPRESSIONS | PRIVACY POLICY